Gratis expotickets in

de app DS Nieuws

Gratis expotickets in

de app DS Nieuws

Nu de musea eindelijk weer open mogen, halen wij u deze zomer uit uw kot met gratis tickets voor een brede waaier aan boeiende tentoonstellingen.

Kies uw drie favorieten uit maar liefst 13 expo’s en ga er dankzij De Standaard en Vlaanderen Vakantieland gratis heen. Claim uw tickets tot en met vrijdag 10 juli.

U kunt tot en met vrijdag 10 juli deelnemen aan de actie
via onze gratis nieuwsapp DS Nieuws.

Deze actie is afgelopen
 • LABIOMISTA

  Koen Vanmechelen: een evoluerend kunstwerk over de mix van het leven
  Genk

  Een evoluerend kunstwerk over de mix van het leven

  Meer info
 • In FlandersFields Museum

  Feniks, de wederopbouw na de Eerste Wereldoorlog
  Ieper

  Een ode aan de veerkracht van vergeten mannen en vrouwen die puin ruimden en het land na de Eerste Wereldoorlog herbouwden.

  Meer info
 • Museum Mayervan den Bergh

  Madonna ontmoet Dulle Griet. Verzamelaars in topstukken gevat
  Antwerpen

  Madonna ontmoet Dulle Griet toont meesterwerken van Van Eyck, Bruegel en Fouquet, die werden herontdekt in de 19de eeuw en voor een prikje aangekocht.

  Meer info
 • S.M.A.K.

  Kris Martin | EXIT
  Gent

  Maak kennis met het sprekende oeuvre van Kris Martin in de eerste Belgische overzichtstentoonstelling ‘EXIT’, waarbij de kunstenaar beelden creëert uit objecten die vragen oproepen over universele begrippen zoals vergankelijkheid, identiteit en dood.

  Meer info
 • FilmfestivalOostende

  Het wonder is geschied! Van Noordzee, Texas tot D’Ardennen.
  Oostende

  Filmfestival Oostende viert deze zomer het cinematografisch talent van eigen bodem met een unieke expo, waarin o.a. tien toonaangevende grafische kunstenaars hun interpretatie geven van evenveel instant Vlaamse filmklassiekers van de voorbije twintig jaar.

  Meer info
 • Gallo-Romeins Museum

  Van neanderthaler tot Gallo-Romein OF Dacia Felix
  Tongeren

  Van neanderthaler tot Gallo-Romein: Ontdek het verhaal over het leven van de mens in onze regio, van in de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Boeiend voor jong en oud.

  Dacia Felix: Bewonder goud- en zilverschatten van Daciërs en Geten. Verruim je blik in een verrassend boeiende tentoonstelling voor het hele gezin.

  Meer info
 • Bastogne WarMuseum

  Herbeleef een van de grootste veldslagen van de tweede wereldoorlog

  Het Bastogne War Museum is de belangrijkste herdenkingsplaats van de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen en in België met focus op de Slag om de Ardennen.

  Meer info
 • Groeninge-museum

  Van Eyck in Bruges
  Brugge

  Deze expo laat via archiefdocumenten en recente onderzoeksresultaten een nieuw licht schijnen op het intrigerende leven en werk van de befaamde Vlaamse primitief Jan van Eyck in het vernieuwde Groeningemuseum.

  Meer info
 • WIELS

  Wolfgang Tillmans: Today Is The First Day
  Brussel

  WIELS presenteert de eerste solotentoonstelling van de kunstenaar Wolfgang Tillmans ooit in België. Onder de titel Today Is the First Day wordt een selectie uit de laatste dertig jaar van het oeuvre van de wereldberoemde kunstenaar getoond.

  Meer info
 • Design MuseumGent

  Kleureyck. Van Eycks kleuren in design
  Gent

  Een tentoonstelling over vernieuwend kleurgebruik, waarin heden en verleden met elkaar worden verbonden.

  Meer info
 • ModemuseumHasselt

  SMUK.
  Decoratie in de mode: een show-off
  Hasselt

  Geniet in Modemuseum Hasselt van ‘SMUK. Decoratie in de mode: een show-off’, een zinnenstrelende expo over opsmuk in de mode van 1750 tot vandaag. Glinsterende pailletten, briljant borduurwerk, sensuele pluimen en prachtige bloemen vechten er om jouw aandacht.

  Meer info
 • M HKA

  ELS DIETVORST *Dooltocht/A desperate quest to find a base for hope
  Antwerpen

  De eerste overzichtstentoonstelling van de Antwerpse kunstenares Els Dietvorst brengt een samenhangend beeld van haar grote en complexe oeuvre, dat onder andere bestaat uit sociale acties, documentaires, films en video’s, lemen sculpturen, theaterteksten, inkttekeningen en installaties.

  Meer info
 • Old Masters+ Magritte

  Old Masters Museum en Magritte Museum + Brussel

  Old Master Museum: Meer dan 400 jaar kunstgeschiedenis – van de 15de tot 19de eeuw. Tijdens uw bezoek ontmoet u oude meesters – zoals Dirk Bouts, Pieter Bruegel de Oude, Peter Paul Rubens, Antoon Van Dyck, Rembrandt en Jacques-Louis David – en wandelt u doorheen alle grote kunststromingen: van de Vlaamse Primitieven, langs de Barok, tot aan het Neoclassicisme.

  Magritte Museum: Duik in het poëtische en mysterieuze universum van René Magritte en (her)ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films!

  Meer info