De Standaard

Solidariteitsprijs XL

De Standaard

Solidariteitsprijs XL

Schrijf u in en win gratis advertentieruimte


Welkom bij de achttiende editie van De Standaard Solidariteitsprijs.

Na dit turbulente pandemiejaar nodigen we non-profitorganisaties uit om met creatieve advertenties en scherpe copy te vertellen voor welke uitdagingen de goede doelen nu staan.

Ook 2021 wordt een XL-versie

Als EXTRA LUIK vragen we opnieuw aan organisaties uit de kunst- en cultuursector om mee te doen. Niet met advertenties over wat er op de agenda staat, wel met hun boodschap aan het publiek. Het terrein moet herwonnen worden na meer dan een jaar van stilte en nauwelijks een live-platform. Hoe vindt de sector een nieuwe adem, nu hij eindelijk weer wat zuurstof krijgt?

Concreet

  • Maak kans op 1 van de 30 gratis advertenties op de achterkant van de krant. Na de voorpagina is dit de meest prominente plaats.

  • Uit deze reeks worden begin september voor deze XL-editie in elke categorie twee winnaars gekozen. Zowel het publiek als een vakjury kiest voor deze XL-editie in elke categorie een winnaar. Iedere laureaat krijgt gratis twee paginagrote advertenties in onze krant.

  • Die kunnen worden opgenomen t.e.m. 31/5/2022, de inhoud is vrij in te vullen door de winnaars.

Hoe deelnemen?

  • Schrijf u in via het formulier hieronder. Dat kan t.e.m. 30/6

  • Dien uw advertentie in t.e.m. 2/7

  • Van 12/7 t.e.m. 23/8 publiceren we een selectie van 30 advertenties

  • Nadien kiest zowel het publiek als een vakjury een winnaar in elke categorie

  • De winnaars krijgen 2x een GRATIS paginagrote advertentie in De Standaard

WIE KAN DEELNEMEN?

De Standaard Solidariteitsprijs geldt voor non-profitorganisaties (is een organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich op een of andere manier richt op een maatschappelijk belang).
Voor organisaties uit de kunst- en cultuursector is het criterium dat ze geen winstoogmerk hebben.
Organisaties die niet voldoen aan deze voorwaarden en zich toch inschrijven, komen niet in aanmerking voor publicatie of deelname.
Voor de creatie van uw advertentie mag u uiteraard wel een beroep doen op een extern reclamebureau. Per organisatie kan er 1 ontwerp worden ingediend.
Twijfelt u of uw organisatie in aanmerking komt? Mail naar solidariteitsprijs@standaard.be

De deadline om u in te schrijven is spijtig genoeg verstreken, u kunt niet meer deelnemen aan De Standaard Solidariteitsprijs 2021. Hopelijk tot volgend jaar!