wij zijn het algoritme

zijn het
algo-
ritme

zijn het algoritme

wij zijn het algoritme

Beluister de beste podcasts van én volgens De Standaard in de app DS Podcast.

DS Podcast

Altijd de de boeiendste en meest verrassende podcasts op zak

Onze blik in jouw oren

Wekelijks een verrassende selectie straffe podcasts, met de hand uitgezocht door onze redacteurs. Maar ook DS Vandaag, onze dagelijkse actua-podcast en een reeks nieuwe meeslepende journalistieke verhalen.

3 redenen om de app DS Podcast te downloaden:

1. We halen voor jou de verborgen parels op

Onze redacteurs selecteren uit het overweldigende aanbod eigenhandig elke week dat waarvan we denken dat je ze echt gehoord moet hebben. Ontdek de selectie verborgen parels en inspirerende verhalen. Daar kan geen algoritme tegenop.

DS Podcast podcasttips

2. Luister naar je favoriete podcasts

De app is een verzamelplaats voor al jouw favoriete podcasts, van De Standaard én van andere makers. Via de zoekfunctie in de app kan je al je favoriete podcasts vinden en toevoegen aan je persoonlijke afspeellijst.

DS Podcast zoekfunctie

3. Stel jouw eigen afspeellijst samen

Gebruik de app om een overzicht samen te stellen met jouw favoriete podcasts. Als er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn van de podcasts die je volgt, ben je meteen op de hoogte.

DS podcast afspeellijst
DS Letteren DS Letteren

Nieuwe podcastreeks: Mijn Schuld Achter iemands rug om roddelen, niet genoeg thuis zijn voor de kinderen, je moeder wegdrukken als je ziet dat ze belt. Iedereen heeft wel eens met zijn geweten geworsteld. Het is het pijnlijke gevoel wanneer je beseft dat je verkeerd gehandeld hebt.

Hoe is het als je schuld echt schade heeft berokkend bij een ander? In deze zesdelige podcast Mijn Schuld onderzoeken Roos van Ees en Wederik de Backer hoe je leeft met gedane zaken.

Luister in de app DS Podcast  

Ontdek de podcasts van De Standaard

De apps van De Standaard

Meest gestelde vragen over de app DS Podcast

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen?
Stuur een mailtje naar podcasttips@standaard.be

Tevreden over onze app?
Geef ons een review