Standaard.be

De nieuwssite van De Standaard brengt op elk moment van de dag het belangrijkste nieuws. Zeven dagen op zeven. Snel en betrouwbaar, kort en bondig. We brengen u de feiten en de eerste duiding. Gestoffeerd met foto's en video. De stukken worden geschreven door onze online redactie, die wordt bijgestaan door de voltallige redactie van De Standaard.

Op de nieuwssite vindt u berichten uit binnen- en buitenland, cultuur- en medianieuws en sportverslaggeving. Onder de sectie biz&geld brengen we niet alleen economische nieuws, maar ook tips en advies om meer te halen uit uw geld. Life&style brengt mode, design, glamour, gastronomie, reizen en meer. En voor wie het wat lichter mag, bundelen we opmerkelijke berichten in onze sectie Beroemd&bizar.

Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor de nieuwssite?

Alle stukken op de nieuwssite blijven gratis toegankelijk. De krant, DS Avond en het archief zijn wel voorbehouden voor abonnees.

De site ziet er anders uit op mijn tablet dan op mijn computer

De nieuwe site is gebouwd volgens de responsive technologie. Daardoor past hij zich automatisch aan aan de grootte van uw scherm. Als u de site bekijkt op een kleinere tablet, of in landscape formaat, dan worden de kolommen smaller of schuiven ze zelfs onder elkaar. Daardoor blijft de tekst altijd goed leesbaar.

Kan ik oudere stukken van de nieuwssite terugvinden?

Alle stukken die op de nieuwssite zijn verschenen, blijven bewaard in het archief. U kunt ze vinden door uw zoekterm in te geven in het zoekvenster rechtboven. In de resultatenlijst staan zowel stukken van de nieuwssite als stukken uit de krant en de avondeditie. Stukken die op de nieuwssite verschenen zijn, blijven gratis toegankelijk. Om stukken uit de krant of de avondeditie te lezen, hebt u wel een abonnement nodig.

Waar vind ik mijn kruiswoordraadsel?

Het kruiswoordraadsel, het zweeds raadsel en de sudoku staan voortaan op standaard.be/ontspanning. Op dezelfde pagina vindt u de actuaquiz en een aantal themaquizzen.

Waar staat dS Mobilia?

De stukken van over technologie, smartphones en tablets vindt u onder de hoofdsectie biz&geld of rechtstreeks op www.standaard.be/mobilia.

Nog geen abonnee?

Lees nu 1 maand voor maar € 1

  • Lees alle betalende artikels en de digitale krant
  • In 1 minuut geregeld
  • Gemakkelijk stopzetten wanneer u maar wilt

U bent al abonnee?

Als 6 daags, studenten en digitaal abonnee op De Standaard krijgt u toegang tot de digitale ochtendkrant, dS Avond en dS+

Ontdek hier hoe u uw digitale toegang eenmalig activeert