Win festivaltickets

in de app DS Nieuws

Maak elk uur kans op gratis duotickets in de app DS Nieuws!

Hoe kan je deelnemen?

  1. Open onze DS Nieuwsapp en zoek de banner
  2. Klik op de banner en neem deel aan de wedstrijd
  3. open de app DS nieuws

Cactusfestival

Vrijdag 8 juli

Hear, see, feel the world! Cactusfestival profileert zich als een muziekfestival met de antenne gericht op de wijde muziekwereld. Het Minnewaterpark wordt het kruispunt van muzikale stijlen en culturen: een trefpunt van internationaal gereputeerde artiesten, muzikale nieuwlichters met toekomst en een muzikaal ruimdenkend publiek. Cactusfestival mikt daarmee op artistieke kwaliteit, niet op commercieel succes.

Contrair Open Air

Vrijdag 26 augustus

Contrair Open Air is terug op het prachtige natuurdomein rond de Ekerse Putten. Twee dagen. Vier podia. Meer dan vijftig artiesten. Een originele mix van internationale live acts en dj's van het allerhoogste kaliber, lokale helden en oude bekenden.

P&V Bomboclat Festival

Vrijdag 26 augustus

P&V Bomboclat Festival is de dancehall en afrobeats sensatie aan de Belgische kust. Dompel je twee dagen onder in het beste van wat onze lokale helden en internationale sterren te bieden hebben. Van opzwepende dancehall en pompende afrobeats tot knallende hiphop en de laatste trends uit Afrikaanse clubs. Voor ieder wat wils!

Dour Festival

11 tot 17 juli

Van woensdag 13 tot zondag 17 juli 2022 vieren we de meest waanzinnige editie van Dour Festival uit de geschiedenis. Het sleutelwoord van dit jaar is “FEEST”, dat iedereen meer dan ooit zal samenbrengen, vanaf het moment dat je uit de trein stapt tot de Last Arena, de Boombox, de Red Bull Elektropedia Balzaal, de Dub Corner of de mythische camping.

Hear Hear

Zondag 14 augustus

Op zondag 14 augustus vindt de eerste editie van HEAR HEAR! plaats: een nieuw eendagsmuziekfestival op de festivalweide van Pukkelpop. Een topproductie in licht en geluid, lekker eten en drinken en bovenal gewoon goeie muziek. Festivalgangers kunnen in de beste omstandigheden hun hart ophalen bij o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar. Yes yes!

Scan de code of download de app gratis in jouw app store.