Wat is dS Plus en wat heeft u hieraan?

Met het label dS Plus duidt De Standaard alle betalende artikels die De Standaard op de website publiceert. dS Plus maakt deel uit van het abonnement en abonnees hebben er dus onbeperkt toegang toe. De webredacteurs verrijken de nieuwsartikels met analyses, opinies en achtergrondartikels. Dagelijks zet De Standaard ook de beste leesstukken uit de krant op de site. En een overzicht van eerder verschenen artikels vindt u in Archief+.

dS Plus

Laat uw vrienden gratis meelezen…

dS Plus

Als abonnee kan u uw favoriete artikels voortaan gratis leesbaar maken voor uw vrienden of kennissen, ook al zijn ze geen abonnee. Indien u een dS Plus-artikel deelt via Facebook, Twitter of e-mail, kan ook uw contact dit artikel lezen. Hij krijgt hierbij de boodschap dat hij dit artikel van u gekregen heeft. We vragen hem ook even te registreren.

dS Plus

De beste cultuurtips, voor u gelijst

dS Plus

Onze cultuurredacteurs schrijven dagelijks recensies. Wekelijks maken ze voor dS+ nu ook een lijstje met hun favorieten. Zo kan weet u altijd welke de meest gewaardeerde films, muziek, tentoonstellingen en boeken van het moment zijn. Handig om uw cultuurleven op peil te houden. De lijstjes vindt u iedere week terug op www.standaard.be/cultuurtips.

dS Plus

De keuze van de hoofdredactie

Ook de hoofdredactie houdt van lijstjes. Maar bovenal van sterke journalistiek. Elke zaterdag deelt hoofdredacteur Karel Verhoeven met u wat volgens hem de meest spraakmakende stukken van de afgelopen week waren; welke artikels hebben voor ophef gezorgd, welke opinies hebben een verschuiving in ons denken veroorzaakt, welke waren een huzarenstuk om klaar te spelen. De 'Blikopener' bladert nog één keer door de kranten en haalt er de journalistieke pareltjes uit. De 'Blikopener' bladert nog één keer door de kranten en haalt er de journalistieke pareltjes uit.

dS Plus

Een abonnement op De Standaard?

Klik hier en abonneer vanaf 1 euro.