Make it your race: meer dan 1.200 inschrijvingen
Foto: © www.vroom.be
Abarth mag zichzelf op de borst kloppen. Nauwelijks drie weken na de lancering van de actie Make it your race, die jongeren tussen 18 en 40 jaar uitnodigt om deel te nemen aan een echte wedstrijd op circuit, hebben zich al bijna 1.200 kandidaten ingeschreven in Belgie en Luxemburg. Een knap resultaat! Wie durft nog te zeggen dat tegenwoordig een autofoob klimaat heerst?

Belgie populair

Van de 18.000 inschrijvingen komt de meerderheid uit Frankrijk en Italie, maar de derde plaats is voorbehouden aan ... Belgie. Jazeker, ons kleine koninkrijk kreeg al meer inschrijvingen dan Groot-Brittannie, Duitsland of Zwitserland. 

6 april ten laatste

De kandidaten hebben nog tot 6 april om zich in te schrijven en kan te maken om hun droom te realiseren: een wedstrijd rijden in een echte racewagen. Over enkele dagen vindt de eerste selectie plaats van de vijftig kandidaten die Belgie en Luxemburg vertegenwoordigen. De zes kandidaten die de kleuren van de twee landen in de internationale race mogen verdedigen, zullen gekozen worden aan de hand van een stemronde op basis van hun onlinekandidatuur. 

De finale

De grote finale van Make it your race 2012 vindt plaats op 24 juni op het circuit van Franciacorta in Italie. De winnaar van de race mag een schitterende Abarth 500 in ontvangst nemen.

Stripverhalen in de kijker bij Fiat in Parijs

Abarth Punto Scorpione: pikzwart

Fiat Sedici: puntjes op de i

Fiat 500 wordt rijdende lottobal

Abarth 695 Competizione: vitaminekuur

Fiat Punto: stap achteruit

Fiat Panda: nieuwe stadslegende

Fiat 500 TwinAir: 90 gram CO2

Fiat Panda: klaar voor Frankfurt

Fiat Mefistofele: Turijnse orkaan