Oldtimerrally Smiles for Ethiopia
Foto: © www.vroom.be
Nu de mooie dagen aanbreken, staan er weer heel wat rally’s voor oldtimers op de kalender. Een ervan trok in het bijzonder onze aandacht: een trip op 5 mei in de buurt van Stavelot, met als doel de humanitaire missie van Romain Vanwijck in Ethiopie te financieren.

Mannen met groot hart

De opbrengsten van de rondrit moeten Romain Vanwijck toelaten om naar Ethiopie te vertrekken en daar kosteloos kinderen te opereren die te lijden hebben onder brandwonden of een hazenlip. Vorig jaar werden dankzij deze actie 62 kinderen verzorgd.

Gerodeerd team

Dit jaar vindt derde editie van deze rondrit plaats. Afspraak om 9.30 uur in het jeugdhuis van Masta, Masta 15, 4970 Stavelot. Op het programma staat een ronde van 105 km in de ochtend in de richting van de Eifel, een eetpauze ’s middags en een roadbook van ongeveer 35 km richting Stavelot in de namiddag. Voor een supplement van 18 euro per persoon (te storten op onderstaand rekeningnummer) is er ’s avonds nog een barbecue.

Om deel te nemen, moet je 50 euro storten op de rekening “Francorchamps14KMS100” van de Automobile Club Stavelot met nummer BE17 7320 2965 9621. Vermeld het merk van de auto en zijn bouwjaar. Meer info vind je hier.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in