Hudson vervangt De Witte & Morel
Ivan De Witte.rr Foto: © Danny Gys
Het gerenommeerde Belgische rekruteringsbedrijf De Witte& Morel verliest binnenkort zijn eigen naam.

De Witte& Morel maakt sinds 2003 deel uit van de Amerikaanse groep Hudson Highland. Tussen 1995 en 2003 was het een onderdeel van achtereenvolgens Ernst&Young en TMP.

Sinds 2003 geldt de benaming Hudson/De Witte& Morel als merknaam voor het bedrijf dat in 1982 in Gent werd opgericht door Ivan de Witte en diens toenmalige zakenpartner Maarten Morel.

Maar binnen enkele maanden zal het rekruterings- en hr-adviesbedrijf gewoon Hudson gaan heten. Ivan De Witte, de ceo van Hudson Benelux, zal de naamsverandering eind deze week officieel bekendmaken. Vrijdagavond vindt in de Munt in Brussel namelijk een glamoureus feest plaats ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van De Witte& Morel. Klanten en genodigden kunnen er na een korte academische zitting luisteren naar een concert met de operasterren Roberto Alagna (Frankrijk, tenor) en Sumi Jo (Zuid-Korea, sopraan).

Vorig jaar was het bedrijf goed voor een omzet van 30miljoen euro, met 250 medewerkers. Nu telt het bedrijf al bijna 300 medewerkers, onder meer na de opening van een eerste kantoor in Wallonië.

Ivan De Witte, die door zijn voorzitterschap van voetbalclub AAGent een Bekende Vlaming is geworden, heeft altijd benadrukt dat De Witte& Morel binnen de Hudson-groep 'veel beleidsautonomie' genoot. (jir)

www.dewittemorel.be