LONDEN - Een Britse treinreiziger die rammelde van de honger omdat de buffetwagon door zijn voedselvoorraad heen was, heeft een Indiase maaltijd laten bezorgen in een van de stations op de route Edinburgh-Londen.
De Londenaar Deke Primo regelde met zijn mobiele telefoon dat er ongeveer een uur voordat hij Londen bereikte een curry-gerecht werd bezorgd in het station van Peterborough. Dit meldde de krant Daily Mail donderdag .

Terwijl de trein naar de Britse hoofdstad raasde, haastte de kok van het Indiase restaurant in Peterborough zich om de maaltijd op tijd klaar te hebben. Toen de trein het station binnenreed, stond er op het perron een bezorger klaar om Primo de dampende curry te overhandigen.

,,Ik vertelde dat hij ons kon vinden in het derde rijtuig'', zei Primo. ,,Toen hij ons zag, kwam hij niet meer bij van het lachen. Hij kon niet geloven dat iemand zoiets bizars zou doen.'' Volgens Primo waren de andere passagiers behoorlijk jaloers. ,,Een kerel bood zelfs vijftig pond (tachtig euro) voor het eten, maar ik was veel te hongerig om het aanbod aan te nemen'', zei de vindingrijke treinreiziger. Het plan viel overigens bijna in het water. De eerste vier restaurants die Primo belde gooiden meteen de hoorn op de haak omdat zij dachten dat hij een grappenmaker was.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig