SPA-FRANCORCHAMPS -- Het circuit van Spa-Francorchamps heeft in een rapport van de veiligheidschef van de Internationale Autosportfederatie (FIA), Charlie Whiting, een uitstekende beoordeling gekregen. Whiting bezocht het circuit in het begin van de zomer.
Op het terrein is Francorchamps dus klaar om opnieuw een Formule 1-wedstrijd te organiseren. Er moeten alleen nog enkele aanpassingen gebeuren, maar die werden al in 2002 goedgekeurd. Zo moeten er enkele stukken opnieuw geasfalteerd worden. Deze werken zullen alleen uitgevoerd worden als er effectief opnieuw een Grote Prijs in Francorchamps komt.

Bij zijn laatste bezoek drukte Charlie Whiting nogmaals zijn tevredenheid uit over de uitstekende staat van de piste. Hij drong er wel op aan dat er nog veiligheidsbarrières zouden geplaatst worden in de klim naar Les Combes, dat de muren aan de pitlane verstevigd worden en dat er nog enkele aanpassingen gedaan worden aan het cameracircuit op het parcours. De werken werden al door de raad van beheer goedgekeurd.