Nog geen week nadat ter hoogte van dezelfde afrit twee doden vielen, gebeurde zondagmorgen omstreeks 0.40 uur opnieuw een zwaar verkeersongeval op de E403 ter hoogte van het op- en afrittencomplex Roeselare Haven.

Een BMW reed er achteraan in op een Nissan. Beide voertuigen reden richting Kortrijk. Door de klap raakten beide wagens van de weg af. Ze kwamen over de vangrails in de diepte terecht die de snelweg van de afrit scheidt. De BMW vloog hierbij zelfs over de Nissan en landde nog een stuk dieper.

Ambulances van de dienst 100 van Izegem en Roeselare, een MUG-team en de brandweer van Ardooie kwamen ter plaatse. De brandweer paste de procedure toe om een inzittende vrouw uit de Nissan. De bestuurder, Gerard Parent uit het Waalse Warchin raakte op eigen kracht uit de wagen. De bestuurder van de BMW, Pascal Cleppe, kwam er met de schrik van af.

Door het ongeval bleef de afrit op het baanvak richting Kortrijk een tijdlang afgesloten. Het verkeer op de snelweg ondervond geen hinder van het ongeval.

Dinsdagavond nog vielen op hetzelfde complex twee doden. Toen diende de snelweg wel volledig afgesloten te worden.