Eind november presenteren Dany Dehandschutter en Kris Baert voor de laatste keer Amaai m'n Frak. Na vijf jaar doet het praatcafé de boeken dicht.

Dany Dehandschutter: ,,Ik heb de indruk dat er na vijf jaar genoeg praatshows geweest zijn. Daarom besloten we op een hoogtepunt te stoppen. Volgens mij is de motivatie ook iets weggeëbd. Het is ook niet eenvoudig om steeds nieuwigheden naar voor te schuiven. Zelf heb ik andere plannen voor de nabije toekomst. Misschien komt er een nieuw gelijkaardig initiatief, en daar wil ik best mijn steentje toe bijdragen.''

Kris Baert neemt met spijt in het hart afscheid van Amaai m'n Frak. ,,Ik amuseer me nog steeds kostelijk. Voor mij moet dit initiatief niet stoppen. We hebben een schitterende groep medewerkers met creativiteit en werkkracht. Met Dany kende ik een fantastische samenwerking. We hebben van mekaars werkwijze geleerd. Nu het einde van Amaai m'n Frak vaststaat, start ik volgend voorjaar een rondreizende sportquiz. Van februari tot mei trek ik met Leo Van Der Elst tien weken door Vlaams-Brabant. Ik wil ook meer gaan zingen. Voor Gooik werk ik aan een nieuw initiatief voor de herfst van volgend jaar.'' (JHG)