De STAL-studio, de toneelafdeling van de stedelijke muziekacademie, speelt zaterdagavond ,De Vrouwen van Duchamp' in een regie van Hans De Munter.

De STAL-studio maakte de voorbije jaren faam in theatermiddens. Dat ze voor hun producties vaak een beroep doen op professionelen, zal helpen, maar het moet gezegd, de stukken staan ook als een huis en getuigen van vakmanschap.


Drie vrouwen
,,We werken intens samen met de vzw Kato, een groep bestaande uit afgestudeerden. Zij ondersteunen de studenten, die bij ons een drie jaar durende opleiding volgen'', vertelt woordvoerster Ingrid Vandenputte. ,,Voor het nieuwe stuk deden we beroep op Hans De Munter, die eerder in Wittekerke te zien was. Eerder hadden we ook al Luc De Koninck over de vloer.''

Hans De Munter mag vandaag drie vrouwen regisseren. ,De vrouwen van Duchamp' is een wrange komedie over een schilder-kunstenaar en diens relatie met zijn ex, zijn muze en zijn lief.


Overleven
,,Eigenlijk proberen ze te leven met hun gevoelens maar ook met zichzelf en vooral met de andere. Zeg maar dat het gaat om overleven'', weet Vandenput.

Actrices Vanya Wellens, Patsie Speliers en Kathleen Van Maele zijn nog te zien elk weekend tot en met 21 december in het Ruiterijcomplex van het Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde. (DDM)

  • Reservering: 0485-64.21.02 of via reservatie@stalstudio.be. Inlichtingen: www.stalstudio.be