Ongeveer vier weken geleden werd de geparkeerde auto van Ann Delcon en Hedi Doghmani 's morgens vroeg aangereden. De auto bleek onherstelbaar. Ook een tweede geparkeerde auto werd zwaar beschadigd. De aanrijder stopte niet en is nog steeds onvindbaar.

De politie geeft de eigenaars nog weinig hoop dat de dader gevat wordt. Op 27 december om 5 uur 's morgens werd de geparkeerde Renault 19 van Ann Delcon aangereden in de Grote Baan. ,,Ikzelf heb niets gehoord, maar een buurtbewoonster heeft het ongeval zien gebeuren en heeft onmiddellijk de politie verwittigd. Ze kon wel de nummerplaat van de aanrijdende wagen niet noteren'', doet Ann Delcon haar verhaal.

Ze is er het hart van in: ,,Onze wagen was acht jaar oud, maar hij deed nog goed dienst. We hebben met een vervangwagen duizend kilometer afgelegd om een degelijke andere tweedehandswagen op de kop te kunnen tikken. Dat zijn allemaal extra kosten die wij niet voorzien hadden. Ik geloof dat de politie moeite doet om de aanrijdende wagen terug te vinden. Maar ze geven ons weinig hoop op een goed resultaat. Aan de hand van achtergebleven stukken op de plaats van het ongeval, weten we dat het over een zwarte BMW cabrio uit de 3-reeks gaat. Ik heb zelf alle BMW garages die ik kon bereiken opgebeld om informatie in te winnen. Maar niemand kon me helpen. Ik heb ook naar de invoerder gebeld. Die kan alleen informatie doorspelen aan de politie. Ik sta machteloos. Ik vraag me af of niemand me kan helpen.''

Ann Delcon weet dat ze er een gerechtelijke procedure kan van maken. ,,Maar wat haalt dat uit. Dat kost me veel geld en niemand kan mij het resultaat voorspellen. Ik hoop nog altijd dat mensen die op 27 december om 5 uur het ongeval gezien hebben, of iets meer weten over een zwarte BMW carbio, die hersteld is de politie kunnen helpen. Maar ik vraag me toch af of er geen mogelijkheid is om meer stukken van een wagen uit te rusten met identificatienummer zodat de eigenaar gemakkelijker kan worden teruggevonden'', besluit een ongelukkige Ann Delcon.