Europese ritmes en culturen kleuren het stadscentrum van Brussel tijdens het vierdaags EU'RITMIX -festival dat voor de tweede keer gratis concerten aanbiedt. Op zeven sites kan het publiek genieten van optredens en spektakel.

Meer dan zestig gratis concerten op zeven locaties in het hartje van de hoofdstad, dat is wat de tweede editie van EU'RITMIX te bieden heeft van 21 tot 24 augustus.

Nederlandstalige en Franstalige artiesten zowel als zangers uit andere Europese regio's brengen hun verschillende muziekstijlen naar de Grote Markt, het Sint-Katelijneplein, het Spanjeplein, het Muntplein, de Vismarkt, de Beurs en het Agoraplein.

De eerste editie van het festival, vorig jaar, lokte meer dan 50.000 bezoekers. De organisatoren willen met het festival het stadscentrum nieuw leven inblazen en bovendien dikken ze op die manier de wat magere agenda van Brussel aan.

De festivalgangers worden dit jaar bovendien getrakteerd op een extra festivaldag en rondreizende groepen die de straten en pleinen gedurende het hele festival opvrolijken.

  • EU'RITMIX van 21 tot 24 augustus in het stadscentrum, telkens van 16 tot 23 uur. Meer info op www.euritmix.be of op 02-340.77.64.