Big BROTHER springt zondag voor een laatste keer uit de band. Jammer, treuren sommigen. Oef! juichen anderen. Presentator en rechterhand van Walter Grootaerts, Gerrit De Cock, weet in elk geval wat doen: oefenen voor de Beenhouwerij.

Neen! Gerrit (een jongen uit Groot-Bijgaarden) gaat geen biefstukken afwegen. De Beenhouwerij is een komisch duo dat erg bedreven is op drumstellen en andere slagwerkinstrumenten. Gerrit is de ene helft, Reinert Dhaene de andere.

,,Ik ben al volop aan het oefenen voor de Beenhouwerij'', vertelt Gerrit. ,,Op 26 januari spelen we in de Westrand in Dilbeek de première van onze nieuwe show Koel Bewaren . Ja, ja, de titel blijft in de slagerssfeer. Tot eind maart spelen we in verschillende culturele centra en ook voor de winter 2002-2003 zijn we al geboekt''.

  • De verveling slaat dus niet toe na Big Brother?
  • ,,Zeker niet. Na de finale van Big Brother werk ik nog vijf dagen bij Jim-TV en dan neem ik even vakantie. Ik ben dan volop bezig met de Beenhouwerij en ik speel ook nog in de disco-cover-glittergroep Les Truttes , maar dat is minder in de winter. Daarna ga ik waarschijnlijk twee nieuwe programma's doen op Jim-TV, maar dat moet nog uitgewerkt worden''.

  • Amaai! Er blijft geen tijd meer over voor de vrienden!
  • ,,Jawel, daar maak ik tijd voor. Af en toe nog eens gewoon op café gaan met de vrienden, dat moet kunnen''.