De buurt van de Kaaistraat in Oostende deed in de nacht van zaterdag op zondag geen oog dicht. Dat blijkt uit de minstens tien meldingen van nachtlawaai in die omgeving tussen 23.10 uur en 3 uur.

In de Langestraat werd voor de horecazaak Triton gevochten tussen een 43-jarige Oostendenaar en een 34-jarige Koekelarenaar. Een van hen was de buitensmijter, die slaags raakte met een klant. Zondagnacht kreeg ook een koppel uit Oostende het met elkaar aan de stok. De 24-jarige man uit Oostende belandde in de cel. Nog in de cel belandde een 23-jarige uit Pepinster, die gistermorgen ladderzat amok maakte in het tramstation. Zaterdagmorgen werd een 30-jarige uit Asse op de zeedijk aangetroffen, zwaaiend met een mes. De man had nog niemand bedreigd en bleek eveneens ladderzat. Hij koelde zaterdag in de cel af.

Zaterdagmorgen speelden de meeste vechtpartijen zich af in Bredene en De Haan. Tussen 1 en 4 uur werd er gevochten op Suk Parcs en in het Vennepark in de Haan. Op de Vosseslag raakten twee mannen uit Bredene en De Haan slaags met een 36-jarige uit De Haan. De man diende naar het ziekenhuis te worden gebracht. De twee overige vechtersbazen werden aangetroffen en verhoord.

Een vrouw van 32 jaar uit Braine Le Comte ten slotte maakte snel komaf met die opzwepende hitte en duikelde in havendok langs de Brandariskaai. De vrouw raakte echter niet meer op het droge en diende met ernstige onderkoelingsverschijnselen in het ziekenhuis te worden opgenomen.