Wim Opbrouck en zijn Dolfijntjes maakten er zondagnacht op de Oude Vismijn nog maar eens een feest van, alvorens het doek over de tiende Fonnefeesten te sluiten. De Fonnefeesten mochten zondag ook Cluricauns en BJ Scott met haar betoverende bluesstem verwelkomen. Zaterdag hadden vooral The Expendables, een coverband rond een paar Belgische boegbeelden, voor de sfeer gezorgd.

,,De Feesten zijn ronduit schitterend geweest'', vertelt Fonne-secretaris Peter van Loy. ,,De twee zaterdagen zijn werkelijk onze toppers geweest: de eerste met Neeka en Frank Boeyen, de tweede met The Expendables. De eerste avond had een topper kunnen worden hadden we de namen op voorhand bekend gemaakt, maar we wilden het aanvankelijk als een verrassing houden.''

,,De muziekliefhebbers bleven gemakkelijk langer zitten met dit uitstekende weer'', aldus Van Loy. ,,De mensen konden gewoon in hun T-shirt langer blijven hangen. De hitte had ook zijn weerslag op het drankverbruik. De extra energie die de medewerkers aan de dag moesten leggen om iedereen op tijd van drank te voorzien, is ongelooflijk.'' (GVA)