Burgemeester Daniël Denys ontkent dat hij zich partijdig zou opstellen ten voordele van SV Roeselare. ,,Ik heb al zwaar mijn nek uitgestoken voor Club Roeselare'', verklaart Denys. ,,De politieke wil is er om tot een definitieve oplossing te komen. Op Schiervelde is er nog ruimte voor vier nieuwe terreinen. Ik hoop dit op de volgende begroting te kunnen krijgen, zodat in het voorjaar van 2003 de aanplanting kan starten. Het duurt dan nog twee jaar voor SV er kan op spelen. Eenmaal die terreinen klaar zijn, kan Club terugkeren naar het Rodenbachstadion.''

Kan SV niet trainen op de terreinen van Onze Kinderen, zodat Club eerder terug kan naar zijn roots? ,,SV traint nu al op vier verschillende locaties. Organisatorisch wordt het moeilijk als daar nog een terrein bijkomt'', replikeert Daniël Denys.

De vergelijking met andere ploegen die wel een eigen stadion hebben, gaat volgens Denys niet op. ,,Die ploegen bestonden al vijftig jaar voor ze een stadion kregen. Club bestaat nog maar twee jaar.'' (AVN)