De intercommunale Dender-Durme-Schelde (DDS) maakt werk van een fraaie residentie in de dorpskern van Sint-Anna. Naast de bestaande residenties Hollandshof en Sint-Anna rijst nu Amaryllis uit de grond.

De nieuwe residentie omvat vijf appartementen met één slaapkamer, één appartement met drie slaapkamers, zes carports en één gewone garage. De kostprijs van het project bedraagt bijna een half miljoen euro.

,,Het geheel wordt opgetrokken in dezelfde stijlvolle materialen als de aanpalende residenties'', licht Patrick Stevens van DDS toe. ,,De verwarming werkt op aardgas, er is optimale isolatie, alle appartementen beschikken over een modern ingerichte keuken, moderne sanitaire voorzieningen, dubbele beglazing, een eigen kelder, regenwaterput en terras. Hoofdaannemer Hero Construct uit Baasrode staat in voor de algemene bouwwerken. De ligging van deze residentie biedt heel wat voordelen, op een boogscheut van de regionale bedrijventerreinen van Hamme, Dendermonde, Lokeren en Zele maar ook vlakbij de E17 voor een vlotte verbinding naar Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas. Bovendien is het rustig wonen in een landelijk dorp als Sint-Anna.''

Het project zal klaar zijn tegen eind 2003. De effectieve verhuurcampagne zal in september of oktober van start gaan. Belangstellenden voor het huren van één van deze appartementen kunnen nu reeds contact opnemen met de intercommunale DDS, dienst Woningbouw en grondbeleid. Dat kan tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag tussen 8.30 en 17 uur. (JVdV)

  • Info: DDS, dienst Woningbouw en grondbeleid, Mireille Van Nuffel, tel. 052-25.18.22.