NIEUW: Relatiebureau voor mannen met macht
Foto: Jobat.be
Een CEO die het grootste deel van zijn leven doorbrengt in vliegtuigen en hotels heeft het niet bepaald gemakkelijk om de partner van zijn dromen te vinden. Amber Kelleher-Andrews wil daar met haar relatiebureau voor CEO's verandering in brengen.

Ook celebrities en topmanagers kunnen gebruik maken van de diensten van Kelleher International. Het bureau telt momenteel 20.000 klanten tussen 25 en 75 jaar. De prijs voor het lidmaatschap kan oplopen tot 25.000 dollar per jaar. Om lid te worden van de nog exclusievere CEO Club International Search mag je zelfs tot 150.000 dollar neertellen.

Het klantenbestand van Kelleher International bestaat vooral uit topondernemers die weinig tijd hebben om een partner te vinden. 92% van de leden hebben een masterdiploma.

In de databank van het relatiebureau zitten iets meer vrouwen dan mannen, wat volgens Amber Kelleher-Andrews te wijten is aan de biologische klok van de vrouw die hen aanspoort om sneller en actiever op zoek te gaan naar een geschikte partner.

>

>