Speel Farmville op kantoor zonder dat je baas het ziet
Foto: Jobat.be
Het meest populaire spel van dit moment op Facebook? Farmville. Naar verluidt spelen intussen meer dan 80 miljoen mensen de game, waarbij het erop aan komt een fictieve boerderij te beheren.

Doel van het spel? Zoveel mogelijk dieren huisvesten, zoveel mogelijk gewassen oogsten en. de absolute nummer 1 van al je Facebookfriends worden. Dat doe je door zo efficiënt mogelijk het spel te spelen en dus op tijd te oogsten. Ja, ook wanneer je op kantoor zit bijvoorbeeld.

Hoe word je niet betrapt?

Op een bepaald moment móet je oogsten, anders verlies je de opbrengst van al je gewassen. Stiekem ga je dus even spelen, zonder dat je baas of een van de collega's het ziet.

Angstvallig achterom kijken, is echter niet voldoende! Farmville verstuurt immers constant automatische updates naar al je Facebook friends én je eigen wall. Deze zijn superhandig om je vrienden op de hoogte te houden van je nieuwste verwezenlijkingen en hen in je geluk te laten delen, maar wanneer je collega's of je baas deze zien, weten zij meteen wanneer (en dus ook waar) je het spel gespeeld hebt.

>

>