Wilde gist geeft lekkerder wijn

Wijnbouwers die spontane vergisting gebruiken, met wilde gisten, maken lekkerder wijn.





In een wetenschappelijk artikel dat leest als een vurig pleidooi voor slow food, beschrijven Italiaanse biologen de rijke biodiversiteit van gisten in de lokale wijnproductie in het zuidoosten van Sicilië ...
Binnenland
  1. Stookoliesector geeft ‘chantage’ met fonds bodemsanering op
  2. Plexischermen tussen tafels niet toegestaan
  3. ‘Geniet op verantwoorde manier van extra mogelijkheden’
  4. Jan Jambon wil nieuwe versoepelingen op Overlegcomité: ‘Plannen van cultuursector lijken me zeer realistisch’
  5. Coronablog | Gentse burgemeester De Clercq over nieuw protocol voor horeca: ‘Niet ernstig, we gaan dit niet handhaven’
  6. Geen sigarettenverkoop meer op Tomorrowland
  7. Video Lange file op Antwerpse Ring door tankwagen met warme chocolade en SUV
  8. Cijfers blijven dalen: momenteel minder dan 750 mensen op intensieve zorg
  9. Foto Cartoon van de dag - mei 2021
  10. Avondklok sneuvelt vannacht
  11. Over nieuwe koffie en cookies
  12. Bom uit Tweede Wereldoorlog gevonden in Hasselt, evacuatie gestart
  13. Onderzoeksrechter en speurders bezoeken vaccinatiecentrum in Sint-Truiden
  14. Kamervoorzitter knipt in wedde Theo Francken na tweet met ‘geheime info’
  15. Kandidaat-rector Jan Tytgat beschuldigd van plagiaat in visietekst: ‘Ik ben verbouwereerd’
  16. EFSA: ‘Titaandioxide geen veilig voedingsadditief meer’
  17. Cannabiskwekers dumpen materiaal in Anderlecht
  18. Liberalen en socialisten botsen al meteen over coronapremie
  19. Politie: ‘We gaan geen terraspolitie spelen’
  20. Video ‘Hoogste en snelste achtbaan’ van Benelux opent in Walibi

Niet te missen