Joost Zwegers, Zornik en N.E.R.D slokoppen bij nominaties TMF Awards
BRUSSEL - Muziekzender TMF heeft vandaag de nominaties bekendgemaakt van de zesde editie van de Nokia TMF Awards. Koen Buyse (Zornik) met vijf en Joost Zwegers (Novastar) en N.E.R.D met elk vier nominaties zij de grote slokoppen. Usher, Leki, Koen Wauters (Clouseau), Jasper Steverlinck, Flip Kowlier, Britney Spears en Black Eyed Peas kregen elk drie nominaties van de TMF-kijkers.

De TMF Awards vinden voor de zesde keer plaats en trekken al enkele jaren nationale en internationale artiesten. Vorig jaar waren meer dan 10.000 muziekfans aanwezig in het Sportpaleis in Antwerpen. Dit jaar worden twaalf Awards uitgereikt. Nieuw is de Donna Award voor de beste single, gekozen door de luisteraars van Radio Donna.

De Belgische muziekprijzen worden op zaterdag 2 oktober uitgereikt in het Sportpaleis. Clouseau, Jasper Steverlinck, Zornik, Kane, Within Temptation, Tiësto, Jamelia, Special D en Kate Ryan hebben eerder al toegezegd en treden tijdens de uitreiking op. Nieuwe namen zoals Novastar, Flip Kowlier, Milk Inc, Natalia en Freestylers werden vandaag aan het lijstje toegevoegd.

TMF, voluit The Music Factory, is onderdeel van MTV Networks Belgium en zit sinds 3 oktober 1998 op de Vlaamse kabel. De muziekshow wordt live uitgezonden door TMF en is te volgen in 40 landen. De verschillende MTV-kanalen in Europa zenden de hoogtepunten van de TMF Awards uit.

Tickets voor het spektakel kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via 0900/260.60, via www.goformusic.be of bij Free Record Shop.