Mediakoppel Dina Tersago en Mathias Coppens uit elkaar
Foto: Gary Breyssem
BRUSSEL - Dina Tersago (25) en Mathias Coppens (26) hebben de afgelopen weken besloten een punt te zetten achter hun relatie. Ze waren bijna drie jaar samen. Dat hebben de twee maandag in een gezamenlijke mededeling bekendgemaakt.

,,We waren op een dood punt aanbeland, dus hebben we besloten uit elkaar te gaan. Het was geen gemakkelijke beslissing, en we hebben een paar moeilijke weken achter de rug. Maar we zijn allebei nog jong, die dingen gebeuren, het leven gaat verder", zo luidt de verklaring.

,,We hebben nooit een geheim gemaakt van onze relatie, maar we hebben ze steeds beschouwd als een privé-zaak. Die beslissing hebben de media steeds met veel begrip gerespecteerd, waarvoor onze dank. We hopen dat we bij het stopzetten van onze relatie op dezelfde tact en hetzelfde respect mogen rekenen", zo laten Tersago en Coppens nog weten.

Beide presentatoren tekenden eerder dit jaar een exclusiviteitsovereenkomst bij de commerciële zender VTM. Dina maakte eerder dit jaar 'Boer Zoekt Vrouw', Mathias presenteerde samen met zijn broer Staf 'De meest identieke tweeling'. Beiden zijn nu met vakantie. Half augustus starten ze met de voorbereiding van het nieuwe tv-seizoen.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig