Wie is wie?
Wim Vermeulen. Foto: © Wouter Van Vooren
Paul Van Cotthem werd in 2000 directeur marketing bij Telenet. Van 2002 tot 2003 was hij vice-president marketing and sales. Sinds 2003 is hij senior vice-president residential markets.

Voordien was Van Cotthem actief bij Apple, eerst als marketing manager voor België en Luxemburg, daarna als country manager voor België en Luxemburg. In 2003 werd hij door de leden van de Stichting Marketing verkozen tot Marketeer van het Jaar.

Chris Van Roey is bij Mobistar directeur Communicatie en verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie-activiteiten. Voordien werkte hij bij de Colruyt groep, waar hij mee Dolmen lanceerde. In 1987 trok hij naar Apple Computer, waar hij marketing manager werd voor de Benelux. In februari 1996 stapte hij over naar Mobistar. In 2003 werd hij door de Stichting Marketing verkozen tot Master Marketeer, en door de Unie voor Belgische Adverteerders tot Advertising Personality of the Year.

Wim Vermeulen begon zijn carrière als mediaplanner bij Vanderkerckhove & Co. Later werkte hij als account executive bij Young & Rubicam en als account director bij Lowe Troost. Van 1997 tot 2000 was hij marketing manager bij Net it Be/E-corporation. Na een sabbatical begon hij in 2002 bij Ogilvy als deputy managing director. Sinds vorig jaar is hij managing director van OgilvyInteractive, een business unit van Ogilvy die zich specifiek richt op digitale marketing.