Jennifer Aniston stort in
BRUSSEL - De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston is flauwgevallen op de set van haar nieuwe film The Break Up. Officieel is de instorting te wijten aan een hitteslag, maar volgens de Daily Mail liggen de berichten over de romance van haar ex Brad Pitt met Angelina Jolie aan de basis van haar problemen.

Aniston, bekend als Rachel in de sitcom Friends, klaagde over misselijkheid en hoofdpijn voor ze flauwviel. Dokters stelden vast dat de actrice aan een hitteslag lijdt.

Maar collega's op de set geloven dat er meer aan de hand is. ,,Ze is niet zichzelf de laatste tijd. Ze loopt rond met een triest gezicht en tussen takes in zit ze aan tafel met de handen in het haar.'' Volgens dezelfde bronnen heeft Aniston gezegd dat ze de laatste tijd niet goed slaapt.

De roddels dat Brad Pitt en Angelina Jolie meer zijn dan alleen goede vrienden, begonnen een jaar geleden toen de twee acteurs de hoofdrollen voor de film Mr. and Mrs. Smith speelden. Het duo heeft altijd ontkend dat ze een relatie hadden, maar sinds de scheiding van Pitt en Aniston zijn de twee vaak samen gesignaleerd.