In de nacht van dinsdag op woensdag is in Deurne een man overvallen door drie onbekenden die zwaarden bij zich hadden. Het 24-jarige slachtoffer uit Deurne raakte lichtgewond en de dieven gingen aan de haal met zijn rijbewijs, een verblijfskaart en vijftig euro cash geld.
Rond 02.30 uur doken de overvallers op aan de woning van het slachtoffer in de Bischoppenhoflaan. De man stond nog buiten en werd geslagen en gestoken door de zwaarden met een lengte van ongeveer dertig centimeter. Na de vechtpartij vluchtten de daders weg in een donkerkleurige personenwagen.

Het slachtoffer, een man van negentien jaar uit Hoboken, werd achteraf met hartklachten en rugpijn naar het Sint-Vincentiusziekenhuis gebracht. Van de overvallers ontbreekt elk spoor.

Dezelfde nacht werd in de Antwerpse Lambermontstraat een pitazaak overvallen. Rond middernacht drongen drie onbekende mannen de zaak binnen en bedreigden de uitbater met een vuurwapen en twee messen. Ze gingen aan de haal met een gsm en een geldsom van ongeveer honderd euro.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig