Speurders opnieuw aan het werk
Foto: rr
LUIK - Ook vrijdag werd het onderzoek naar de moordenaar of moordenaars van de Luikse meisjes Stacy en Nathalie voortgezet. De speurders blijven zich vooral concentreren op Abdallah Ait Oud, momenteel de enige beschuldigde en verdachte in het dossier.
De speurders zochten vrijdag opnieuw in de buurt van de plaats waar de meisjes in de nacht van 9 op 10 juni verdwenen en waar hun lichaampjes woensdag gevonden werden. Ze zoeken er naar aanwijzingen en getuigen.

Op de plek waar de stoffelijke overschotten van de meisjes gevonden werden, zijn opnieuw stalen genomen die zullen onderzocht worden. De speurders proberen nog steeds te reconstrueren wat er gebeurde op de avond van de verdwijning van de meisjes en de daaropvolgende nacht.

Aangeklampt

Volgens televisiezender RTL-TVi getuigden al verschillende jonge meisjes dat ze op de avond van 9 juni door Abdallah Ait Oud werden aangeklampt. Twee van deze vier getuigen zouden volgens de speurders geloofwaardig lijken. De meisjes werden door Ait Oud benaderd op straat en in de buurt van het podium aan de zijkant van het café ,,Les Armuriers''.

Abdallah Ait Oud werd vrijdag niet verhoord. In de loop van volgende week zouden de ondervragingen opnieuw hervat kunnen worden.