Antwerp dicteerde meteen de wet met kansen voor Oris en Trenson, maar de twee spitsen botsten op een waakzame Martin. Doornik kon daar aanvankelijk slechts twee gekraakte schoten van Sofiane en Frutos tegenoverstellen.
Tot overmaat van ramp gleed Delbeeke uit en kon Put de 0-1 voorbij Martin trappen. Compleet in de war probeerde Doornik het tij te doen keren, maar het schot van Haghedooren belandde op de paal.

Doornik bracht topschutter Cardon in, maar gelanceerd door Frutos miste ook hij het kader. Vijf minuten later viel de gelijkmaker dan toch. Breleur profiteerde van een onoplettendheid van Phibel om zijn eerste goal van het seizoen te scoren. In de slotminuten maakte diezelfde Phibel zijn fout goed door een bal van Cardon van de doellijn te keren voor Antwerp.

Doornik pakte een kostbaar punt, en dat nog altijd zonder trainer na het ontslag van Christophe Denie.

SCHEIDSRECHTER: Boucau
DOELPUNTEN: 22' Put 0-1, 69' Breleur 1-1
DOORNIK: Martin; Motte, Delbeeke, Mohamed, Haghedooren; Chantry (61' Cardon), Seoudi (89' Desire), Sofiane, Barul, Frutos; Breleur
ANTWERP: Vantrier; Verbiest, Addo, Phibel, Vervaeke; Baert (61' Jelicic), Put (63' Pivaljevic), Trenson, Tisza, Devriese; Oris (39' Setti)
GELE KAARTEN: Delbeeke, Tisza, Motte, Phibel, Haghedooren