FC Brussels had overwegend veldoverwicht en balbezit, maar de twee beste kansen voor rust waren voor bezoeker D'Haeseleer.
Op voorzet van Euvrard trapte hij van dichtbij op Werner en even later knalde hij een slecht ontzette hoekschop over. Op corner van Tohoua kopte Veselinovic een slordig spelende thuisploeg dan toch op voorsprong.

Lutula mikte na rust de eerste echte kans voor de thuisploeg hard over, maar op een aflegger van Nollevaux knalde Le Postollec van buiten de rechthoek via de lat binnen.

Een attente Werner verhinderde de aansluitingstreffer van De Nys en Cabeke moest een bal van Servaes van de lijn keren. Aan de overkant schoot Coppin het leer op Devroe.

Durieux van Brussels werd nog uitgesloten voor een zware tackle op Claerhout.

TOESCHOUWERS: 1000
SCHEIDSRECHTER: Govaerts
DOELPUNTEN: 28' Veselinovic 1-0, 53' Le Postollec 2-0
BRUSSELS: Werner, Juanma, Nizic, Durieux, Geoffrey Cabeke, Nollevaux, Lusadusu (89' Anthony Cabeke), Le Postollec, Tohoua (75' Coppin), Lutula (90' Bourguignon), Veselinovic
WETTEREN: Devroe, Staelens, De Smet, Claessens, Van Ruyskensvelde (72' Claerhout), De Wilde (61'Wijckaert), De Nys, Van den Bossche (80' Servaes), Van Damme, Euvrard, D'Haeseleer
GELE KAART: Nizic
RODE KAART: 76' Durieux