Namen was het eerste uur de beter voetballende ploeg, maar Antwerp werkte heel efficiënt af.
Kenmogne trapte op het kwartier een hoekschop van Jelicic binnen. Antwerp had veel geluk wanneer Ristovic vlak voor rust een schot van de doorgebroken Cvetkovic tegen de lat devieerde. Kort na de pauze duwde Regnier een scherpe voorzet van Kenmogne in eigen doel.

Het vat was nu af bij de bezoekers en Antwerp kreeg nu kansen bij de vleet. Pivaljevic miste twee open mogelijkheden en trapte ook nog een strafschot tegen de paal. De onfortuinlijke Ivoriaan Sias, die pas in de tweede helft op het veld verschenen was, kreeg in deze fase rood. Het was Slovic die er in de slotfase dan toch 3-0 van maakte.

Antwerp kreeg nog een tweede strafschop en deze werd wel omgezet door Kenmogne. Vlotte zege voor de thuisploeg, dat Namen een les in efficiëntie gaf.

TOESCHOUWERS: 6500
SCHEIDSRECHTER: Boucaut
DOELPUNTEN: 14' Kenmonge 1-0, 52' Regnier (own), 80' Slovic 3-0, 82' Kenmogne (str.) 4-0.
ANTWERP: Ristovic; Vervaeke, Verbiest, Addo, Van Hemert, Slovic, Setti, Gbarssin, Jelicic (81' Devriese), Pivaljevic (81' Lukanovic), Kenmonge
NAMEN: Lahaye; Blagus, Regnier, Klee ('59 Nelis), Cvetkovic, Verelst, Van Aerschot, Soumare (62' Sias), El Khadri, Benayen (79' Eboa), Bukran
GELE KAARTEN: Vervaeke, Pivaljevic, Soumare, Cvetkovic
RODE KAARTEN: Sias