Loïc Vandeweghe (La Gantoise) en Sofie Gierts (Campo de Madrid) zijn zaterdag in Lint tot beste Belgische hockeyers van het seizoen 2007-2008 verkozen.
Het is de eerste keer dat de 25-jarige Loïc Vandeweghe de Gouden Stick krijgt. Hij volgt Fabrice Bourdeaud'hui op de erelijst op. De 29-jarige Gierts mag de trofee al voor de vierde keer in ontvangst nemen, na 1996, 2006 en 2007. R
Félix Denayer, bij de jongens (-21) en Erica Coppey, bij de meisjes (-18) werden tot beste jongeren verkozen. Zij zijn beiden bij Dragons aangesloten.

Laureaten Gouden Sticks 2007-2008 :

Mannen: Loïc Vandeweghe
Vrouwen: Sofie Gierts
Jongens: Félix Denayer
Meisjes: Erica Coppey

Palmares:

1995-96: Sofie Gierts en Marc Coudron
1996-97: Géraldine Chardome en Philippe Vanhemelen
1997-98: Shirley Pauwels en Alexandre de Chaffoy
1998-99: Dominique Beckers en Jean Willems
1999-00: Naznin Ladha en Thierry Renaer
2000-01: Magali Demeyere en Vincent Deneumostie
2001-02: Charlotte De Vos en Antoine Denis
2002-03: Anne-Sophie De Scheemaekere en Maxime Luycx
2003-04: Valérie Vermeersch en Thierry Renaer
2004-05: Magali Demeyere en Jean-Philippe Brulé
2005-06: Sofie Gierts en Juane Garreta
2006-07: Sofie Gierts en Fabrice Bourdeaud'hui
2007-08: Sofie Gierts en Loïc Vandeweghe