Nathalie Mahy wordt zaterdag begraven in Cointe. Op vraag van haar vader zal dat in intieme kring gebeuren. Twee dagen later staat de begrafenis van Stacy gepland. De plechtigheid voor Stacy zal plaatsvinden in de wijk Saint-Léonard, het meisje wordt begraven in Paifve.

De ouders van de vermoorde meisjes werden vanmorgen uitgenodigd op het justitiepaleis van Luik voor de organisatie van de begrafenis. Didier Mahy en Catherine Dizier hadden een ontmoeting met procureur des konings Anne Bourguignont om tot een overeenkomst te komen.

De twee meisjes zullen donderdagnamiddag samen het Instituut voor Forensische Geneeskunde verlaten in identieke kisten. Ze zullen worden overgebracht naar het funerarium De Lahaye in de Surletstraat in Luik, waar de kisten in een zaal zullen worden geplaatst.

De begrafenis van Nathalie zou zaterdagochtend plaatsvinden in Cointe in intieme kring, volgens de wens van de vader. Die wil niet dat de meisjes samen worden begraven.

De begrafenis van Stacy is maandag gepland. De dienst is in de Sainte-Foy-kerk in de wijk Saint-Léonard, waar Stacy werd gedoopt. Het meisje zal worden begraven op het kerkhof van Paifve, naast haar overgrootmoeder.