Vier doden bij familiedrama in Nederlandse Berghem (update)
belga, afp
DEN HAAG/BERGHEM - De Nederlandse politie heeft het onderzoek in de woning in Berghem waar zaterdag drie broertjes vermoord werden gevonden, nog niet afgerond. Ze zoekt nog naar DNA-sporen. Maandag wordt sectie verricht op de lichamen van de jongens en hun dode moeder.
In een woning in het Nederlandse Berghem, vlakbij Oss, zijn zaterdag de stoffelijke overschotten van drie jongens - drie broers - gevonden. Volgens de politie zijn ze vermoord. Enkele uren daarvoor was het lijk van hun moeder aangetroffen op een naburige spoorlijn. In eerste instantie werd hier uitgegaan van zelfmoord, maar na de vondst van de kinderlijkjes houdt de politie alle opties open.

De stoffelijke overschotten van de drie vermoorde jongens van vijf, zeven en acht werden gevonden door hun opa en oma. De politie wil voorlopig geen commentaar kwijt over hoe de kinderen zijn omgebracht. Het lichaam van hun 36-jarige moeder was rond 6.30 uur aangetroffen op het spoor in Berghem, vlakbij haar woning. De vrouw kwam om 4.10 uur om het leven doordat ze werd aangereden door een goederentrein.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig