Robben woest omdat hij moest invallen
Foto: © AP
De spanning bij Chelsea is te snijden. Na de discussies tussen eigenaar Abramovich en trainer Mourinho trekt nu ook aanvaller Arjen Robben aan de alarmbel. De Nederlander is woest omdat hij niet in de basiself mocht starten.
Chelsea won de finale van de Carling Cup, de wedstrijd waarin John Terry uitviel, met 2-1 tegen Arsenal. Maar Robben stond niet in de basiself.

Hij mocht pas in de tweede helft invallen, maar hij bewees meteen zijn waarde. Hij hielp Drogba om het winnende doelpunt te scoren. Maar de Nederlander is niet tevreden met zijn invallersstatuut.

,,Je zal aan de trainer moeten vragen waarom ik niet mocht starten,'' zegt Robben. Maar je kan moeilijk even boos worden als ik was toen ik het nieuws vernam. Het wordt tijd dat ik terug aan de aftrap van een wedstrijd mag komen.''

Robben raakt heel snel geblesseerd. Hij heeft zijn voet al twee keer gebroken op één seizoen, en sukkelt al lang met een hamstringblessure. ,,Sommige spelers zijn meteen terug speelklaar na een blessure,'' zegt coach Jose Mourinho. ,,Bij spelers zoals Robben duurt het veel langer. Hij raakt snel geblesseerd en het zijn nooit kleine blessures. Hij is altijd voor lange tijd out.''