Coldplay op 26/10 in Sportpaleis
Ook Coldplay doet mee
BRUSSEL - De Britse rockgroep Coldplay komt op 26 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Dat staat te lezen op de officiële website van de groep. De voorverkoop van het concert start op 6 augustus.
Het optreden van het Britse viertal in het Sportpaleis maakt deel uit van de Twisted Logic Tour 2005. 'X&Y', het derde en recentste album van de groep, kwam uit in juni en stootte meteen door naar de hoogste regionen van de hitlijsten.

Een dag na de release prijkte de single 'Speed of sound' op de eerste plaats in de download-hitlijsten van alle vijftien sites van de legale muziekaanbieder iTunes. 'Speed of Sound’ schoot ook meteen door naar de achtste plek in de Amerikaanse Billboard. Dat is de beste Britse binnenkomer sinds The Beatles in 1968 ’Hey Jude’ op de Amerikanen loslieten.

Dankzij de vorige twee albums ’Parachutes’ en ’A Rush of blood to the head’ klom Coldplay de voorbije jaren naar de absolute top van de internationale rockscène.

De tickets zijn vanaf 6 augustus te koop. Ze kosten tussen 30 en 39 euro en kunnen besteld worden bij Goformusic op het telefoonnummer 0900/2.60.60 of op de site www.goformusic.be.