Scheiding Bill Murray is officieel
Foto: photo news
Bill Murray, onder meer bekend van 'Lost in Trnaslation', is officieel een gescheiden man. Een maand nadat de echtgenote van de acteur, Jennifer Butler Murray (42), de scheiding had aangevraagd, werd haar wens door een rechter in de Amerikaanse staat South Carolina ingewilligd.
De redenen waarom de vrouw wilde scheiden van Murray zijn niet van de minste. Ze beschuldigde haar prominente man van overspel, mishandeling en drugsgebruik.

Uit gerechtelijke documenten, die de internetdienst tmz.com donderdag kon inzien, blijkt dat Bill Murray maandelijks onderhoudsgeld moet betalen voor zijn vier kinderen met Jennifer, die nu bij hun moeder wonen.

Ze krijgt ook nog twee huizen en een eenmalige uitbetaling van zeven miljoen dollar. Het stel is in 1997 getrouwd. Murrays eerste huwelijk met Margaret Kelly liep na 13 jaar op de klippen. Met haar heeft hij twee kinderen.

De acteur is bekend om zijn rol in onder meer 'Ghostbusters' (1984) en 'Lost in Translation' (2003), die hem een oscarnominatie opleverde.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig