Mel C weigert reünie Spice Girls
Melanie Chisholm, ook bekend als Mel C of Sporty Spice is de enige Spice Girl die niet enthousiast is voor een reünie van de meidengroep. Dat zegt Simon Fuller, de voormalige manager van de band.
Volgens de Britse krant Daily Mail heeft Simon Fuller ex-collega's Emma Bunton en Geri Halliwell ingeschakeld om te bemiddelen in de onderhandelingen met Mel C.

,,Mel C denkt dat haar solocarrière belangrijker is dan die van de Spice Girls'', vertelt Fuller, die de popgroep in 1994 oprichtte. ,,Hopelijk kunnen Emma en Geri haar overtuigen om eindelijk een contract te ondertekenen.'' De reünie zou binnen anderhalf jaar plaatsvinden.

Blijkbaar zijn heel wat boy- en girlbands uit de jaren negentig aan een comeback toe. Na Take That en Boyzone zijn nu blijkbaar ook de Spice Girls aan de beurt. Volgens Fuller is het echter niet hetzelfde voor de meidengroep. Zo zijn er geen plannen voor een nieuw album en is de reünie maar van korte duur. ,,Ze zullen als een wervelwind in zes maanden langs de Britse poppodia toeren en daarmee houdt het ook op.''

Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Brown en Melanie Chisholm gingen in 2001 uiteen. Geri Halliwell verliet de groep eerder. De meiden scoorden hits met nummers als 'Wannabe' en 'Stop' en verkochten wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.