Nog geen rust voor overleden Anna Nicole Smith
Foto: photonews
Het Hof van Beroep van Florida heeft gisteren beslist dat het lichaam van de voormalige playmate Anna Nicole Smith voorlopig niet op de Bahamas mag worden begraven. Dit besluit kwam er op verzoek van de moeder van Smith.
Het ziet er dus naar uit dat er niet snel duidelijkheid komt over de laatste rustplaats van Anna Nicole Smith. Eerder had een lagere rechtbank bepaald dat het lichaam van het overleden fotomodel overgedragen moest worden aan de voogd van haar vijf maanden oude dochtertje, Richard Milstein. Hij wil Smith begraven op de Bahamas, naast haar vorig jaar overleden zoon.

De moeder wil haar dochter begraven in Texas, waar haar roots zijn. De op 8 februari overleden Smith leefde de laatste maanden van haar leven op de Bahamas. Daar is intussen ook nog een rechtszaak aan de gang over de vraag wie de biologische vader is van de dochter van Smith.

Anna Nicole Smith werd beroemd én berucht toen zij als 26-jarige een 89-jarige multimiljonair trouwde. Haar bejaarde echtgenoot overleed een jaar later, en Smith was tot haar eigen dood met de kinderen van haar overleden man verwikkeld in een proces rond de erfenis.