Vijfjarige bodybuilder hit op internet
Foto: rr
De Roemeense Giuliano Stroe (5) is een kijkcijferkanon geworden op het internet. De jongen gaat al sinds zijn geboorte naar het fitnesscentrum en nu heeft al dat harde werk eindelijk iets opgeleverd. Een filmpje van hem op Youtube werd al honderdduizend keer bekeken.

Guiliano werd door zijn vader sinds zijn geboorte steevast meegetroond naar de sporthal, waar hij de kneepjes van het vak leerde kennen. Sinds zijn tweede traint de jongen dagelijks op allerlei ingewikkelde trucs, die heel veel lichaamskracht vergen.


In het filmpje loopt Guilliano op zijn handen terwijl hij een bal tussen zijn benen heeft. Hij drukt zich op en maakt handstanden en flikflaks én hij is in de weer met gewichten.

Eerder dit jaar belandde Guiliano al in het Guinness Book of Records, toen hij de 30-meter sprint in recordtempo aflegde.

Hoewel Guiliano zich nu een beroemdheid mag noemen, is hij niet naast zijn schoenen gaan lopen. Zo geniet hij er nog altijd van om 'normale kinderactiviteiten' te doen: 'Als ik niet aan het gewichtheffen ben, kijk ik gewoon naar tekenfilms en speel ik in het park.'