Vrouw betaalt 68.000 euro om Charlize Theron te kussen
Foto: afp/belga
Toen een trip naar het WK voetbal in Zuid-Afrika en een ontmoeting met Nelson Mandela niet voldoende geld opleverde voor een liefdadigheidsevenement, gooide actrice Charlize Theron zichzelf in de strijd. De hoogste bieder mocht de Oscar-winnares kussen.
Tot ieders verbazing was het een vrouw die het hoogste bod uitbracht in San Francisco. Voor 68.000 euro mocht de gelukkige Charlize Theron 20 seconden op de mond kussen, het publiek telde af. 'Gelukkig is mijn vriend hier niet', lachte Theron na de kus. Het geld gaat naar OneXOne, een liefdadigheidsfond dat het leven van kinderen over de hele wereld wil verbeteren.

De oproep van de actrice kwam er nadat het bod op een vakantiepakket naar haar geboorteland Zuid-Afrika bleef steken op 24.600 euro. In het pakket zaten nochtans tickets voor het WK Voetbal, een safari en ontmoeting met de voormalige president Nelson Mandela. 'Verdorie mensen, kunnen jullie niet beter', riep een kwade Theron. Daarop beloofde ze een kus van 20 seconden voor de hoogste bieder.