Jongetje van vier vermist
Foto: Child Focus
De politie zoekt met man en macht naar een vermist jongetje van vier uit Komen-Waasten. Voorlopig blijft de Marokkaanse jongen onvindbaar.

Younes Jratlou verdween afgelopen nacht bij hen thuis in Le Bizet, een dorpje bij Ploegsteert, in de provincie Henegouwen. De omstandigheden van de verdwijning zijn onduidelijk. Het is ook niet duidelijk sinds wanneer het kind vermist is. Een ouder broertje van Younes zou verklaard hebben dat hij Younes vannacht alleen het huis zag verlaten op blote voeten met alleen een trui aan. De politie gaat ervan uit dat de Marokkaanse jongen om 1 uur nog thuis was.

De ouders alarmeerden vanochtend om 6 uur de politie. Sindsdien wordt met man en macht gezocht naar de vermiste jongen. De lokale politie krijgt intussen hulp van de Cel Vermiste Personen. Ook Child Focus is ter plaatse. Volgens directeur Dirk Depover worden momenteel enkele honderd affiches verspreid, in zowel Frankrijk als België. ‘Als het nodig mocht zijn, breiden wij onze acties uit’, zegt de Child Focus-directeur.