Man wil scheiden van ex-zangeres Atomic Kitten omdat ze te dik is
Foto: zoo magazine
Kerry Katona, ex-zangeres van Atomic Kitten, gaat scheiden. Haar echtgenoot wil niet langer met haar samen zijn omdat ze te dik is geworden. Dat schrijft de Britse krant News of the World.
Katona en haar echtgenoot Mark Croft zijn amper twee jaar getrouwd. Het koppel heeft een turbulente relatie en ging dit jaar al drie keer eerder kortstondig uit elkaar. Nu zou de breuk definitief zijn. Mark Croft heeft zijn advocaten ingeschakeld om de echtscheidingsprocedure in te zetten. De officiële reden luidt dat de zangeres te dik is geworden naar zijn zin.

De 28-jarige ex-zangeres van Atomic Kitten kende in het verleden al wat problemen met haar gewicht. De Britse onderging in augustus vorig jaar een liposuctie en een borstverkleining om gewicht te verliezen, maar is ondertussen opnieuw 20 kg aangekomen. In haar Atomic Kitten-periode droeg ze kleding in maatje 36, nu opnieuw in maat 42.

'Mark beschouwt zichzelf als een ladykiller en vindt dat hij iemand verdient die zorg draagt voor zichzelf,' zegt een vriend van de man in News of the World. 'Hij wordt altijd woest als Kerry beweert dat hij haar liever ziet als ze wat ronder is. Daar is niets van aan. Hij vindt haar de laatste tijd steeds minder en minder aantrekkelijk. Hij zegt dat ze te dik is geworden en dat hij zo niet meer met haar in bed wil kruipen.'