De dood van popster Michael Jackson is voor sommige fans onaanvaardbaar. De meest radicale fans betwisten zelfs het feit dat Jackson overleden is. Zij geloven de officiële versie niet en spreken van een complottheorie. Anderen gaan zelfs zo ver te zeggen dat de terroristische organisatie al-Qaeda achter de dood van de "King of Pop" zou zitten.
De dood van popster Michael Jackson is voor sommige fans onaanvaardbaar. De meest radicale fans betwisten zelfs het feit dat Jackson overleden is. Zij geloven de officiële versie niet en spreken van een complottheorie.

Anderen gaan zelfs zo ver te zeggen dat de terroristische organisatie al-Qaeda achter de dood van de "King of Pop" zou zitten.

Ondertussen wijst Tarak Ben Ammar, vriend en ex-manager van Jackson, met een beschuldigende vinger naar de "medische charlatans" die geprofiteerd hebben van het feit dat de zanger het emotioneel moeilijk had en hem vervolgens volstopten met medicijnen.

"Het is duidelijk dat de misdadigers in deze hele zaak de artsen zijn die hem gedurende zijn carrière verzorgd hebben, die zijn gezicht vernield hebben en hem constant medicijnen hebben gegeven", aldus Ammar.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig