Het Antwerpse koppel David en Lins uit het vtm-programma "Mijn Restaurant" is uit elkaar. Lins is verliefd geworden op een andere vrouw, met wie ze intussen samenwoont, schrijft Het Laatste Nieuws. Het ex-koppel blijft wel verder samenwerken in hun restaurant Matizze.
Lins werd na de opnames van "Mijn Restaurant" verliefd op een andere vrouw. Na een mislukte verzoeningspoging met David trok Lins onlangs in bij haar vriendin. Het koppel zelf wilde het nieuws niet bevestigen, maar hun telefonische reactie was veelzeggend: "Ik mag daar niks over zeggen, want ik heb mijn vrouw verkocht aan enkele weekbladen", aldus David Van de Velde.

Al tijdens het druk bekeken "Mijn Restaurant" was het duidelijk dat de knappe Lins Mommen, de helft van het Antwerpse koppel Lins & David, niet ongevoelig was voor vrouwelijke aandacht. De kijkers mochten geregeld getuige zijn van openlijk geflirt tussen Lins en Yanaïka, die samen met Stephanie het populaire Limburgse restolesbokoppeltje vormt.

Een tweetal weken geleden deed overigens het gerucht de ronde dat het niet goed ging tussen Yanaïka en haar vriendin Stephanie. Dat werd door de dames ferm ontkend, onder meer met een gezamenlijke verschijning op de TMF Awards. Hoewel het tussen de twee nog heel goed gaat, maakten ze bekend dat hun voor juni 2009 geplande huwelijk uitgesteld was.