In een weinig begeesterende eerste helft kwam het gevaar aanvankelijk van de bezoekers, maar Moumou kopte naast en wat later deed bezoeker Debroyer dat over.
Buiten pogingen van Van de Weyer (over) en Dufour (naast) bracht de thuis te weinig. Toen kapitein Ferreira-Lino net naast knalde, kwam de thuisploeg iets meer in de match. De schuiver van Ketting ging echter juist naast. Op slag van rust ontwrichtte flankspits Brouwers de bezoekende defensie met een knappe beweging en zijn voorzet werd even knap ingekopt door Ketting.

Na rust wast er meer dreiging van beide teams. Ouardi schoot onbegrijpelijk in het zijnet en wat later moest Sengier plat na een moging van Moumou. Tussendoor knalde thuisspeler Stassin een vrijschop op de paal. In de slotfase werd Breinne nog uitgesloten voor protest door een bijwijlen zwak leidende Vinche. In de slotminuut werd de bezoekende goalie nog terecht uitgesloten. Na de match kreeg ook Moumou nog rood na protest.

TOESCHOUWERS: 2.500
SCHEIDSRECHTER: Vinche
DOELPUNTEN: 41' Ketting 1-0
GELE KAARTEN: Kurtulus, Nokeu, Dufour, Delande, Breinne; Dubart, Ferreira-Lino
RODE KAARTEN: Breinne (79'), Mrabet (90'), Moumou (94')
UNITED: Sengier, De Koninck, Pinxten, Stassin, Eberle, Delande, Nokeu, Dufour, Brouwers (63' Caramazza), Ketting (82' Beyens), Van de Weyer (89' Vanaken)
RONSE: Mrabet (90' Dubart), Langlet, De Brul, Rubulotta (67' Bryssens), Kurtulus, Lecaillier (63' Dubart), Breinne, Ferreira-Lino, Moumou, Debroyer (63' Guelsifi), Ouardi