Moeder en broer Jennifer Hudson doodgeschoten
Jennifer Hudson Foto: © REUTERS
De moeder en broer van de Amerikaanse actrice en zangeres Jennifer Hudson zijn dood aangetroffen in hun huis in Chicago. De politie is op zoek naar een zevenjarig neefje van Hudson, het kind van haar zuster Julia.
Er lijkt sprake te zijn van huiselijk geweld. De politie heeft een verdachte aangehouden: de schoonbroer van de actrice.

Een familielid dat vrijdag naar het huis kwam vond het lichaam van Hudsons moeder en broer. Beide waren doodgeschoten. Er waren geen sporen van inbraak.

Volgens gegevens van de politie is de verdachte voorwaardelijk vrij en heeft hij bijna zeven jaar in de gevangenis gezeten voor onder meer poging tot moord.

Jennifer Hudson verdiende haar plek in de spotlights toen ze in 2004 in de finale belandde van American Idol. Haar song 'Spotlight' voert momenteel de R&B/Hip-Hop hitlijst aan en haar kortgeleden uitgekomen debuutalbum verkoopt goed.

Voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls' won ze zowel een Golden Globe als een Oscar. Dit jaar was ze te zien in de blockbuster 'Sex and the city'.