Affiche Dranouter aan Zee volledig
Buscemi.
DE PANNE - De affiche voor het muziekfestival Dranouter aan Zee, op 25 en 26 april in De Panne, is volledig. De laatst toegevoegde namen voor het grote podium zijn Billy Bragg, Selah Sue en Imperior de Percusion.
Het festival wordt dit jaar trouwens uitgebreid met een derde tent, waarin comedy zal worden afgewisseld met folk- en akoestische concerten.

Het programma van de concerttent bestaat op zaterdag 25 april vanaf 16.00 uur uit Orchestre International du Vetex, No Crows, Buscemi & The Michel Bisceglia Ensemble, Orquesta Buena Vista Social Club en Arsenal. Op zondag komen vanaf 14.00 uur Imperior de Percusion, Selah Sue, Eva de Roovere en band, Billy Bragg en Bart Peeters aan bod.

De clubstage wordt op zaterdag vanaf 16.00 uur gevuld met Transpiradansa!, Paddy Murphy's Wife, DJ Bob met een speciaal programma en Squadra Bossa featuring Buscemi. Op zondag is er vanaf 14.00 uur plaats voor de Dranouterrally, Les Talons Gitans en DJ M'Sieur cRock.

De nieuwe Kringtent start op zaterdag om 16.00 uur met Edely, One Man Guy, Gili, Moragh en sluit af met Henk Rijckaert. Op zondag start om 14.30 uur Balkan Duo. Daarna volgen Iwein Segers, Tom Theuns en Gunter Lamoot.

Op Dranouter Plage zijn de wereldbeats van DJ6 en gasten terug te vinden naast de Oxfam-bar.

Kaarten voor het festival kosten 40 euro in voorverkoop en 50 euro aan de ingang. Tickets voor één dag kosten 25 euro in voorverkoop en 30 euro aan de ingang. De tickets zijn te koop via Toerisme De Panne, Sherpa, KBC-ticketshop en Fnac. Meer info via www.dranouteraanzee.be